Profiel

Ik ben een ervaren en inspirerende communicatiemanager met jarenlange (internationale) ervaring op interne communicatie, internal branding, verandercommunicatie en change management gebied. Daarnaast heb ik verschillende (grote) externe communicatie en marketing communicatie projecten gedaan.

Kenmerkend

Mijn positieve en praktische instelling, commitment en servicegerichtheid. Ik ben een zelfstarter en resultaatgericht, en gewend om in politiek gevoelige organisaties te werken.

Managementstijl

Coachend, open en transparant. Ik ben sterk in veranderprocessen en weet het beste uit mensen te halen. Samen met mijn gedrevenheid en enthousiasme geef ik richting aan communicatie.

Professionaliteit en kwaliteit

Dat vind ik belangrijk. Daarom heb ik in 2012 de tweejarige opleiding Master of Brand Management bij EURIB onder leiding van Rik Riezebos afgerond. De centrale vraag van mijn thesis is of organisaties de door hen ingehuurde zzp’ers als medemerkbouwers zien. Een samenvatting van mijn scriptie staat bij Inspiratie.

NIMA Platform Internal Branding

Ik ben bestuurslid van het NIMA Internal Branding Platform. Met dit platform willen we meer bekendheid over en verdere professionalisering van dit jonge vakgebied realiseren. Hiervoor organiseren we jaarlijks verschillende activiteiten om kennis en cases over Internal Branding te delen. Ons doel daarbij is om marketeers te inspireren tot strategische, interne partnerships met andere disciplines om merkwaardig denken én doen te bevorderen.

Social Media Club 078+

Daarnaast ben ik initiatiefnemer en mede-oprichter van Social Media Club 078+ (Dordrecht en omstreken). Onder het motto “if you get it, share it” organiseert SMC078+ minimaal twee bijeenkomsten per jaar over uiteenlopende social media onderwerpen. Het doel is kennis en ervaringen delen en netwerken.

Contact

Wilt u meer informatie? U kunt mij bellen op 06 52 509 609.