Social media

Veel MKB-organisaties vinden het lastig om social media in te zetten. Vragen die hierbij leven zijn: Hoe zet je social media in als onderdeel van alle marketing en communicatie-inspanningen? Hoe zorg je voor een effectieve inzet van social media zodat het niet meer tijd kost dan nodig? Hoe organiseer je dat in de organisatie? Een social media strategie ofwel een planmatig aanpak helpt de organisatie bij dit soort vragen.

Daar is de advisering van DiCompass dan ook op gericht: aan de hand van het door mij ontwikkelde Be Social-model help ik organisaties met hun social media strategie. Met andere woorden door niet alleen te kijken naar de inzet van social media maar vooral door de inzet te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie.

  • Ontwikkeling social media strategie
  • Training / workshops
  • UItvoering
  • Coaching

Wilt u weten wat DiCompass voor uw organisatie kan doen? Neem dan contact met mij op via 06 52 509 609 of stuur een bericht.

Testimonial

Ik kan Diana echt aanbevelen voor haar geweldige workshop. Als je het meeste uit je merk wilt halen door diverse social media in te zetten, vraag dan naar Diana, je krijgt de beste ideeën voor je merk en zij motiveert je om het verrassende beste uit jezelf te halen.”
Ferry Dierckxsens,
Trackimpressions

Meer testimonials